Navigation

Ο Conor McGregor είναι έτοιμος να μπει ξανά στο κλουβί του UFC

Πέρσι και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ολόκληρος ο κόσμος ασχολιόταν με τον αγώνα της χρονιάς. Κι όχι δεν ήταν οι τελικοί του NBA ή το τελικός του Champions League.

Θες εξαιτίας του απίστευτου marketing, θες γιατί θα μάχονταν μεταξύ τους δύο από τους πιο διάσημους μαχητές (βλέπε Floyd Mayweatherκαι Conor McGregor) το hype του μεταξύ τους αγώνα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Τι κάνει τώρα ο McGregor;




Φανταζόμαστε θα θυμάστε πως παρότι ο McGregor δεν είναι πυγμάχος άντεξε έναν κάρο γύρους ενάντια στον θρυλικό μποξέρ. Φυσικά με αυτά που είχε πει πριν τον αγώνα, μόνο μια νίκη θα μπορούσε να τον ξεπλύνει. Η οποία (δυστυχώς) για τους fans δεν ήρθε.

Με αυτά και με αυτά ο Ιρλανδός μαχητής έχει μείνει 15 μήνες έξω από το φυσικό του χώρο: το οκτάγωνο κλουβί του UFC.




Ωπ, τι έγινε με αυτό το instagram post; Μήπως ο McGregor θέλει να μας πει κάτι; Προφανώς απλά επειδή είναι γνωστός πολυλογάς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι, αν και έχει γίνει ήδη χαμός με αυτό που έγραψε.

«Θα αγωνιστώ ξανά. Είμαι ο καλύτερος σε αυτό. Τελεία και παύλα» δήλωσε μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, με τον γνωστό χαρακτηριστικό του τρόπο.

Μένει πια να δούμε αν -και πότε- θα τηρήσει την υπόσχεσή του. Όμως η αλήθεια είναι πώς το λογικό είναι «ο δολοφόνος να επιστέψει στον χώρο του εγκλήματος». Στο κλουβί δηλαδή που τον έκανε τον πιο διάσημο αθλητή των μαχητικών αθλημάτων.




Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!