Navigation

Βασίλισσες στο δρόμο ξανά, αυτές οι 3 custom μοτοσικλέτες της Triumph

Όταν δύο masters -ο καθένας στον τομέα του- συνεργάζονται, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό. Όπως ας πούμε αυτή της Triumph με τον D*Face.

Η βρετανική βιομηχανία μοτοσυκλετών ενώνει τις δυνάμεις της με τον multimedia street artist Dean Stockton αλλά όχι με τον τρόπο που ένα τυπικό brand αξιοποιεί κάθε φορά ένα ηθοποιό ή κάποιο άλλο αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

«Σαν παιδί ήθελα να γίνω πιλότος πολεμικού αεροσκάφους. Το να οδηγώ μια Triumph προσφέρει το πλησιέστερο συναίσθημα σε αυτό» αναφέρει ο Stockton, στον οποίο ανατέθηκε να σχεδιάσει αλλά και να προσδώσει ύφος και χρώμα σε τρεις μοναδικές modern classics μοτοσυκλέτες της Triumph: Μια Bonneville Thruxton, μια Bonneville Bobber Black και μια Bonneville T120.





Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς το έτος 1959, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η Τ120 Bonneville 650, που κατέρριψε μπόλικα παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο εικονικές μοτοσυκλέτες όλων των εποχών, ενώ παράλληλα αποτελεί την βρετανική μηχανή twin με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.



Μάλιστα, μια τέτοια οδηγούσε ως έφηβος ο D*Face για να πηγαίνει σχολείο - το δίτροχο άνηκε στον πατέρα του. Η εικονική Τ120 Bonneville 650 παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Ονομάστηκε προς τιμήν του σημείου όπου κατέρριψε αμέτρητα παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας. Το Bonneville προορίζεται να γίνει μια από τις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και η υψηλότερη σε πώληση βρετανική μηχανή twin όλων των εποχών.



Το κορυφαίο όλων όμως, είναι πως μπορείς να κάνεις ένα test ride μέχρι τις 30 Απριλίου (μπορείς να κάνεις κράτηση εδώ) και αν είσαι τυχερός να κερδίσεις μία από τις μηχανές στην κλήρωση που θα διεξαχθεί.



Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!