Navigation

Αυτό το παιχνίδι σου δίνει δώρο ένα ολόκληρο Bitcoin - αν λύσεις τους γρίφους του

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η τιμή του Bitcoin ανέρχεται στα €8.683. Οπότε γιατί να μην προσπαθήσει κι εσύ να αποκτήσεις ένα; Όταν μάλιστα κυκλοφορούν εκεί έξω και video games όπως το MonteCrypto: The Bitcoin Enigma, στο οποίο μπορείς με το σπαθί σου να κάνεις δικό σου το κρυπτονόμισμα.

To MonteCrypto: The Bitcoin Enigma δεν είναι απλά ένα ακόμη puzzle game που μπορεί κάποιος να βρει στο Steam, αλλά στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι που για ανταμοιβή έχει ένα (αληθινό)Bitcoin για όποιον καταφέρει να λύσει όλους τους γρίφους του και να φτάσει μέχρι το τέλος.

Στα... καθαρά αγωνιστικά, ο παίκτης ή η ομάδα εισέρχονται σε έναν λαβύρινθο που περιλαμβάνει 24 γρίφους. Είτε σόλο, είτε μέσα από ομαδική προσπάθεια γίνεται προσπάθεια συλλογής και σύνδεσης στοιχείων που υπάρχουν στο χώρο και οδηγούν στην επίλυση της κάθε σπαζοκεφαλιάς. Πολλά από αυτά όμως μπορεί και να οδηγούν σε αδιέξοδο.

Πέρα από το καθαρά gaming σκέλος, θα μπορούσε να πει κάποιος πως πρόκειται και για ένα κοινωνικό πείραμα, με έπαθλο κάτι που έχει αντίκτυπο και αξία και στον πραγματικό κόσμο. Και αυτό δεν είναι κάτι που έχει ξαναγίνει.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο από τις 20 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που ψήθηκες, ρίξε μια ματιά εδώ.







πηγη

Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!