Navigation

Πως αντιδρά ένας σκύλος όταν πνίγεται το αφεντικό του


Τα σκυλιά τα αγαπάμε για πολλούς λόγους. Γιατί είναι αστεία, προστατευτικά, παιχνιδιάρικα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα χαρακτηρίζουμε ως τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.


Πως θα αντιδράσει ένας σκύλος όμως αν δει να πνίγεται το αφεντικό του; Μέχρι που μπορεί να φτάσει για να το προστατέψει;

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, μάλλον πολύ μακριά μιας και ο συμπαθητικός αυτός σκύλος είναι πολύ αφοσιωμένος στον ιδιοκτήτη του.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το παράδειγμα του συγκεκριμένου συμπαθητικού τετράποδου είναι άλλη μια απόδειξη ότι τα σκυλιά είναι καταπληκτικά.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του προσποιείται τον πνιγμένο, ο σκύλος χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει στο νερό και τον ανασύρει στην ακτή μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Πραγματικά απίστευτος!


Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του σκύλου όταν πνίγεται το αφεντικό του:







πηγη
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!