Navigation

Στα Playoffs όλα δείχνουν ΑΕΚ


Στην 3η αγωνιστική των φετινών Playoffs που κάνει σέντρα το απόγευμα της Τετάρτης, σχεδόν τίποτα δεν είναι ίδιο μετά από το περασμένο σαββατοκύριακο. Ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντικό έδαφος μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δέχθηκε το σοκ της ισοπαλίας με τον Άρη και της παραίτησης Michel και στον Παναθηναϊκό ακόμη ψάχνουν να μάθουν πώς έχασαν βαθμούς κόντρα στον Βόλο. 

Το πνευματικό προβάδισμα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, μετά από την εξαιρετική εμφάνιση που της χάρισε το διπλό στην Τούμπα του ΠΑΟΚ, πλέον βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης όπου μέχρι πρότινος ήταν μόνος του ο Παναθηναϊκός και δείχνει πανέτοιμη για τη συνέχεια. Οι παίκτες του Almeyda ξεπέρασαν γρήγορα την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και μπόρεσαν να κερδίσουν στη Θεσσαλονίκη, αν και αδικήθηκαν. Με αυτόν τον τρόπο έθεσαν πιθανότατα εκτός διεκδίκησης του τίτλου τον Δικέφαλο του Βορρά και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. 

Share
Banner
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!