Navigation

Πώς θα αποκτήσεις και θα διατηρήσεις μία δυνατή στύση

Πρόκειται για το αιώνιο ζήτημα: Πώς μπορείς να αυξήσεις το μέγεθος, τη δύναμη και την αντοχή των στύσεων σου; Οι θεραπείες, οι αλοιφές και οι συσκευές που υπόσχονται να στα χαρίσουν όλα είναι πολλές, αλλά λίγα είναι εκείνα που είναι πραγματικά αποτελεσματικά. Καλώς ή κακώς, πορεύεσαι με αυτό που σου χάρισε η φύση, αλλά αν ακολουθήσεις μερικές ρεαλιστικές συμβουλές, μπορείς να αυξήσεις τις στύσεις σου από όλες τις απόψεις.

Τα παρακάτω tips θα σου χρειαστούν όταν ξέρεις από πριν ότι θα κάνεις σεξ και θα σε βοηθήσουν να είσαι σωστά ενημερωμένος και καλά προετοιμασμένος, ώστε να δεις τον «καλύτερο σου φίλο» να μεγαλώνει θεαματικά.

Φάε καλά

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες για μια δυνατή και υγιή στύση είναι η ισορροπημένη και πλούσια διατροφή. Μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με βαριά φαγητά ή δύσπεπτα γεύματα αν ξέρεις ότι στο άμεσο μέλλον θα έρθει μια ιδιαίτερη στιγμή. Προτίμησε αυτά που κάνουν καλό στην καρδιά, όπως τροφές με καλά λίπη, χαμηλή χοληστερόλη και εκείνες που ανήκουν στη μεσογειακή διατροφή.

Πάρε τη σωστή στάση

Η σωστή τοποθέτηση του σώματος σου μπορεί να αυξήσει τόσο σε ένταση όσο και σε μέγεθος τη στύση σου. Εκμεταλλεύσου τη βαρύτητα και κάθισε από πάνω της ή όρθιος, γιατί έτσι η ροή του αίματος θα αυξηθεί και η στύση σου θα γίνει καλύτερη. Αυτό που μπορείς επίσης να δοκιμάσεις είναι να της πεις να ξαπλώσει στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια κάτω και ανοιχτά, ενώ εσύ θα είσαι όρθιος την ώρα που θα μπαίνεις μέσα της.

Χαλάρωσε

Κάτι τέτοιες στιγμές, το στρες μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα άγχους και τα νεύρα που προκαλούνται από τη δουλειά μπορούν να σε κάνουν να χάσεις τελείως τη στύση σου (κάτι που έχεις καταλάβει ήδη). Επίσης, το στρες αυξάνει την πίεση του αίματος και τη χοληστερίνη, που με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα καρδιάς. Αυτό σε καμία περίπτωση δε θα σε διευκολύνει την κρίσιμη εκείνη ώρα.

Μείωσε την ευαισθησία σου για μεγαλύτερη διάρκεια

Ο πιο γνωστός τρόπος για να μειώσει κανείς την υπερβολική ευαισθησία κατά τη διάρκεια του σεξ είναι να φορέσει προφυλακτικό, κάτι το οποίο θα έπρεπε να κάνεις σε κάθε περίπτωση. Αυτό που μπορείς επίσης να κάνεις είναι να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο, βγάζοντας περιστασιακά τον εαυτό σου πνευματικά από το σκηνικό την ώρα που νομίζεις ότι θα χάσεις τον έλεγχο.


Πηγή
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!