Navigation

Πώς να τη φλερτάρεις αποτελεσματικά από το κινητό

Αναγνώρισε τους στόχους σου

Το πιο βασικό απ' όλα: πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις. Θα χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες κάποιου app για να βρεις το άλλο σου μισό; Μια απλή γνωριμία και όπου σε βγάλει; Ή μήπως θέλεις απλά να περάσεις καλά για ένα απόγευμα; Για να μείνεις ευχαριστημένος με την επιλογή σου, πρέπει πρώτα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Διάλεξε το σωστό app

Για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να διαλέξεις το σωστό application. Χάρη στα online stores που έχουν τα smartphones, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη πληθώρα που υπάρχει. Είναι όμως για τα κυβικά σου; Για παράδειγμα, δεν πρόκειται να δεις αποτελέσματα με μια εγγραφή στο Kik, από τη στιγμή που βαριέσαι να ανεβάζεις υλικό στη σελίδα του. Επίσης το tumblr φτιάχτηκε για blog posting και όχι για να βρίσκει ο κόσμος γκόμενα. Οπότε ίσως χρειάζεται να κάνεις λίγη παραπάνω έρευνα...

Πρόσεχε το spamming

Την λένε Σόνια. Είναι 22, βλέπει ποδόσφαιρο, της αρέσει το σεξ και θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα. Όχι δεν είναι πραγματική και θα έπρεπε να το ψιλιαστείς. Είναι απλά ένα ωραίο spam bot, που έχει ως στόχο να σου χρεώσει την πιστωτική άπαξ και κάνεις εγγραφή. Συγχαρητήρια. Μόλις χρεώθηκες 600 ευρώ.

Μην απομακρύνεσαι. Κυριολεκτικά.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την εφαρμογή του Tinder. Για να σου βρει «ταιριαστές» περιπτώσεις, «ψάχνει» με βάση την απόσταση και τη θέση στην οποία βρίσκεσαι. Οπότε αν μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις με τη σειρά σου για ταίρι σε κάθε πόλη / προάστιο που βρίσκεσαι, το Tinder όχι μόνο θα αργήσει να σου βρει αποτελέσματα, αλλά και οι επαφές δεν θα μπορέσουν να σε βρουν αν μετακινηθείς ξανά. Διάλεξε μια «βάση» και εστίασε στις γνωριμίες γύρω από αυτή. Ή τουλάχιστον και σε μια δεύτερη περιοχή, στην οποία βρίσκεσαι καθημερινά αρκετές ώρες ( π.χ. εκεί που εργάζεσαι).

Πρόσεχε μην «κολλήσεις»

Τα dating apps είναι απίστευτα εθιστικά. Είναι ικανα να σε κάνουν να «σερφάρεις» για ώρες, μέρες, μήνες και ξαφνικά ξυπνάς με ένα τεράστιο μούσι και αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι στο 2020. Θα φτάσεις στο σημείο να γνωρίζεις διαρκώς καινούργια άτομα, δεν θα στεριώνεις με καμία υποψήφια και μπορεί να καταλήξεις να απορρίψεις μια καλή περίπτωση εξαιτίας του εθισμού σου. Χαλιναγώγησε το.

Μην ανεβάζεις φωτογραφίες με «γκρουπ»

Ομολογουμένως, θα δείχνεις πολύ ωραίος αν βάλεις την φωτογραφία που σε τράβηξαν στο club την Πρωτοχρονιά. Όταν, όμως, σε έχουν βγάλει μαζί με άλλους 45, όχι μόνο «χάνεις» από τους υπόλοιπους στην εικόνα, αλλά είναι και δύσκολο να σε διακρίνει κανείς από τη φωτογραφία - thumbnail που εμφανίζεται στο κινητό. Οι solo φωτογραφίες είναι πάντα καλύτερες.

Επεξεργάσου όποια φωτογραφία χρειάζεται

Κοινώς, στη φωτό που ποζάρεις με το μαγιό στη παραλία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φαίνεται στη δεξιά κάτω γωνία ο 10χρονος μπούλης που φτιάχνει καστράκια στην άμμο. Σκηνοθέτη, κόψτον.

Μην κάνεις photoshop

Είναι τραγικό, απατεωνιά και - όταν σε πάρουν χαμπάρι - μέγιστη ντροπή. Από τη στιγμή που δεν είσαι η Kim Kardashian, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να φωτοσοπιάζεσαι.

Μην ποζάρεις με το μοντέλο-κολλητό σου

Είναι ο φίλος σου. Και είσαι περήφανος γι' αυτόν γιατί μοιάζει με τον Bradley Cooper. Όμως κάθε φορά που βγαίνετε έξω μαζί, δεν γυρνάει να σε κοιτάξει ούτε η γκαρσόνα όταν σου παίρνει παραγγελία. Μήπως, λοιπόν, να τον κρατήσεις έξω από αυτή την φωτογραφία; Δεν θέλεις να βρεις το inbox σου γεμάτο μηνύματα που ζητούν τα στοιχεία του...

Μην το παίζεις Μητέρα Τερέζα

Έκανες την αρχή με το ice bucket. Μετά έβαλες φωτογραφία από τις αποστολές της UNICEF και έχεις γίνει το ανεπίσημο γραφείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Keep it real. Όποιος θέλει να ψάξει γι' αυτά, ξέρει που να τα βρει. Και όταν οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονται στο ίδιο άλμπουμ με εκείνες από τις διακοπές στη Μύκονο, κάτι δεν τσουλάει καλά.

Προτίμησε τις καθαρές φωτογραφίες

Όχι εκείνες που είσαι με την κουκούλα από την πορεία, ούτε τις άλλες που σε εμφανίζει ντυμένο άλογο στις απόκριες. Τα μελλοντικά σου ραντεβού, θέλουν να δουν ότι είσαι όντως αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες και όχι κάποιος ανώμαλος 50αρης που τη βρίσκει με το squirting.

Λίγο «γυμνό» δεν κάνει κακό

Αν διαθέτεις το σώμα γιατί να μην κάνεις και εσύ ένα «topless» ; Το online dating έχει να κάνει και με εντυπώσεις. Και μια φωτογραφία από την παραλία θα αυξήσει σίγουρα τα αιτήματα φιλίας στο προφίλ σου.

Οι φωτογραφίες με άλλες γυναίκες είναι αναγκαίες

Οι φωτογραφίες με ωραίες φίλες, δεν φωνάζουν απαραίτητα «κάνω σεξ κάθε μέρα». Αντιθέτως, δείχνουν ότι το αντίθετο φύλο εκτιμάει την παρέα σου. Για να σε περιστοιχίζουν τόσες γυναίκες, κάτι καλό θα έχεις. Γιατί να μην μπει κι αυτή στον πειρασμό να το ανακαλύψει;

Μην είσαι πέφτουλας

Με ατάκες τύπου «γεια σου μωρό», «τι χαμπάρια κούκλα» και «άλογο είσαι», κανείς δεν έριξε γυναίκα στο κρεβάτι. Έμεινε με τις τσόντες.

Τα κατοικίδια είναι σύμμαχοι σου

Εκτός του ότι οι κοπέλες τα βρίσκουν όλα «γλυκούλια», ένας ζωόφιλος πάντα κερδίζει συμπάθειες και σεβασμό. Το να γνωρίζουν οι άλλοι ότι σέβεσαι κάτι μικρότερο και πιο αδύναμο από σένα, είναι το πρώτο σημάδι ότι δεν είσαι psycho.

Πρόσεχε τι γράφεις

Αν πραγματικά θέλεις να γράψεις κάτι στο προφίλ σου, κοίτα αυτό «το κάτι» να έχει ουσία. Μπορεί να θέλεις να σχολιάσεις μια φωτογραφία. ή ένα κοινωνικό ζήτημα. Ό,τι και να είναι αυτό, μπορεί να εντυπωσιάσει το «κοινό» σου, αρκεί να είναι γραμμένο με ειλικρίνεια ή με κάνα - δύο εμπεριστατωμένα επιχειρήματα. Καμία δεν ερεθίζεται από έναν ασύντακτο ή ημιμαθή ξερόλα.

Τα ρητά δεν έχουν θέση στο προφίλ σου

Αντί να αντιγράφεις τις ατάκες του Oscar Wilde, του Αριστοτέλη και του Charles Dickens, κοίτα να γράψεις κάτι δικό σου. Θα κάνει σίγουρα μεγαλύτερη εντύπωση χωρίς να επαναλαμβάνεσαι όπως χιλιάδες άλλοι.

Χαμογέλα ρε!

Τόσο απλό και συνάμα τόσο σημαντικό. Ένα ωραίο χαμόγελο δείχνει αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και αποφασιστικότητα. Τα μούτρα και ο πεσιμισμός δεν τράβηξαν ποτέ καμιά γυναίκα. Φόρεσε την καλύτερή σου διάθεση και πόζαρε. Kαι να είσαι σίγουρος πως θα την κάνεις και εκείνη να χαμογελάσει.

Μην χρησιμοποιείς emoticons

Εκτός και αν είσαι τελειόφοιτος. Στο Λύκειο.

Να είσαι ορθογράφος

Μπορεί να το γελάς, αλλά παίζει ρόλο. Ειδικά από τη στιγμή που έχεις αποκηρύξει τα greeklish (και μεταξύ μας, καλά έκανες). Οπότε κάνε έναν ορθογραφικό έλεγχο πριν στείλεις το μήνυμα και βεβαιώσου ότι δεν θα σε περάσουν για ξύλο απελέκητο.


Πηγή
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!