Navigation

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα της Ολλανδίας για το 2020

Τη λένε Sylvana IJsselmuiden και είναι η νέα μας ξανθιά φαντασίωση.

Ψηλές, ξανθιές και κατά γενική ομολογία χυμώδεις. Δύσκολα, θα βρεθεί κάποιος που θα αμφισβητήσει αυτήν τη γενική εικόνα που δίνουν οι γυναίκες από την Ολλανδία στους ξένους επισκέπτες της χώρας τους. Εξαιρέσεις, φυσικά, υπάρχουν πολλές, απλά η Sylvana IJsselmuiden δεν είναι μία από αυτές. Αντίθετα, η πιο όμορφη γυναίκα της χώρας για το 2020 σύμφωνα με την ολλανδική έκδοση του αντρικού περιοδικού FHM αποτελεί την ιδανική εκδοχή της. Κάτι, δηλαδή, που φέρνει τη 26χρονη Sylvana στην κορυφή των φαντασιώσεων που περιλαμβάνουν κορίτσια από τη χώρα που φημίζεται για τις τουλίπες της.

Με ύψος 172 εκατοστά, πλούσιο σωματικά προσόντα, γαλανά μάτια, κατάξανθα μαλλιά, αστραφτερό χαμόγελο και παιχνιδιάρικη διάθεση -κρίνοντας πάντα από την παρουσία της ως παρουσιάστρια στην ολλανδική τηλεόραση και το Instagram.


 

Όσο για το πώς τα κατάφερε η 26χρονη Ολλανδή να ανέβει στην κορυφή του θρόνου της ομορφιάς; Ακολουθεί ένα αναλυτικό αφιέρωμα για το πώς, το πότε και γιατί μέσα από καθαρά Instagram πόζες.

Στο Instagram της Sylvana IJsselmuiden

Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!