Navigation

To Hair Bra είναι η νέα προκλητική μόδα που μας ανεβάζει την Insta διάθεση

Καθώς τα social media καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χρόνο από τη ζωή μας είναι λογικό, κι αυτά όπως και κάθε τι που έχει μαζικό κοινό, να έχουν τις μόδες του.

Μετά από τη μικρή κοινωνιολογική ανάλυση ας έρθουμε όμως σε αυτό που μας ενδιαφέρει: τη νέα μόδα στο Instagram που προκαλεί και μας ανεβάζει τη διάθεση.







Πετάξτε τα σουτιέν, ήρθαν τα hair bra



Μετά λοιπόν τη μόδα του No Bra Club που αγαπήσαμε και σου παρουσιάσαμε, τώρα φαίνεται πώς τα διάσημα κορίτσια του Instagram έχουν ένα νέο trend που ακολουθούν φανατικά.

Αν θυμάστε τον γνωστό στίχο «άστα τα μαλλάκια» σου, καλύτερα να τον ξεχάσετε, αφού σε αυτήν την περίπτωση το Hair Bra, κάνει ακριβώς το αντίθετο: αφήνει τα σουτιέν στην άκρη και χρησιμοποιεί την κώμη των κοριτσιών για να καλύπτει τα πολύ δυνατά προσόντα του μπούστου τους.

Και λέμε προκλητικό στον τίτλο, διότι καμιά φορά είναι οι κρυφές λεπτομέρειες που κάνουν μια φωτογραφία να είναι περισσότερο προκλητική από ότι μια ολόγυμνη πόζα.

Και θα καταλάβεις τι θέλουμε να πούμε με μερικά τρανά παραδείγματα που ακολουθούν -με κάποιες από τις instagirls να έχουν ξαναπεράσει από τις ηλεκτρονικές σελίδες τοu Askmen Greece.

Emily Ratajkowski




Arianny Celeste


Abigail Ratchford





Stella Maxwell




Amberleigh West




Natalie Gauvreau




Viki Odintcova





Amanda Lynn




Ray Anny Carvahlo

 



Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!