Navigation

Το βρετανικό supercar που κοιτά στα μάτια Ferrari και Porsche

Πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1990 η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Lister είχε σχεδιάσει ένα αυτοκίνητο που ονόμασε Storm και μάλιστα παρήγαγε μόλις 4 κομμάτια.

Mάλιστα, το Storm σημείωσε κάποιες επιτυχίες σε αγώνες ταχύτητας αλλά ποτέ δεν βγήκε στους δρόμους.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Lawrence Whittaker αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες μέσω Twitter πως σχεδιάζει να επαναφέρει το project Storm πίσω, με την μορφή ενός supercar που ονομάζεται Storm II.
i
Προς το παρόν, εκτός από την φωτογραφία του Whittaker, δεν υπάρχει καμιά άλλη επίσημη ενημέρωση σχετικά με το Storm II, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως θα διαθέτει έναν V12 κινητήρα 7,8 λίτρων, που θα του δίνει ιπποδύναμη 1000 αλόγων και τελική ταχύτητα που θα ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα. Η τιμή του φημολογείται πως θα κυμαίνεται κοντά στα €2.500.000.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Lister έβγαλε στην κυκλοφορία το Thunder, ένα βασισμένο στην Jaguar F-Type, που μάλιστα έχει σημειώσει ρεκόρ παραγγελιών για την εταιρεία.
πηγη

Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!