Navigation

Το Instagram της Kristina Mendonca χαρίζει μια υπέροχη γυμνή εμπειρία

Δεν ξέρουμε αν ο ήλιος και ο Ειρηνικός Ωκεανός αλλάζουν κάτι στο DNA των κοριτσιών από την Αυστραλία. Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά όμως είναι ότι η ποσότητα και η ποιότητα των μοντέλων της είναι κα-τα-πλη-κτι-κή.

Πέφτουμε συνέχεια πάνω τους στην απέραντη θάλασσα του Instagram και νιώθουμε πραγματικά ευτυχείς για αυτό. Ιδιαίτερα όταν σιχαίνονται τα πολλά πολλά ρούχα -ακριβώς όπως κάνει και η Kristina Mendonca δηλαδή.


Άλλη μια δυνατή εκπρόσωπος του Down Under




Η κοπέλα εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο ενώ έχει απασχολήσει και μεγάλα αντρικά περιοδικά όπως του GQ. Φαίνεται όμως πως η εργασία με το χόμπι της αλληλοσυμπληρώνονται. Αφού δε σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram της. Αρκετές φορές μάλιστα γυμνές.

Για να πάρεις μια πρώτη γεύση από το υπέροχο κορμί της απλά πάτα το κουμπάκι στο βίντεο.

Τώρα πάρε μια βαθιά ανάσα πριν συνεχίσουμε. Διότι το Instagram μας είναι μια υπέροχη εμπειρία -κι όπως σου είπαμε πολλές φορές γυμνή.

H Shanina Shaik είναι ο νέος, πειστικός λόγος για να λατρέψεις την Αυστραλία

 



Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!