Navigation

Μεγάλο ευχαριστώ και αργό χειροκρότημα για το Instagram της Dajana Gudić

Παλιότερα έχουμε ασχοληθεί ξανά με τα κορίτσια από την πρώην Γιουγκοσλαβία, χωρίς να θέτουμε όρια και προτιμήσεις ανάμεσα σε Σέρβες, Κροάτισσες και Σλοβένες.


Άλλωστε δεν έχουμε κανέναν λόγο να το κάνουμε, μιας και σε αυτά δεν χωράνε εθνικά. Όλες οι καλές παρουσίες στο Instagram χωράνε κι είμαστε ευγνώμονες για αυτό.

Γιατί η Σερβία δεν βγάζει μόνο μπάσκετ




Ιδού λοιπόν άλλη μια απόδειξη πώς το στερεότυπο της Σερβίας, η οποία ως χώρα παράγει μόνο μπάσκετ, καταρρίπτεται πανηγυρικά. Και υπάρχει η Dajana Gudić για να το καταρρίψει.


Τώρα αν δε σου φτάνουν οι εικόνες (μέχρι στιγμής) για να πειστείς για την πολύ υψηλή ποιότητα ομορφιάς των κοριτσιών από την πρώην Γιουγκοσλαβία, να σου θυμίσουμε πως η Melania Trump, η πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη, και μάλλον νο.1 MILF στο μυαλό των περισσότερων αντρών, κατάγεται από τη Σλοβενία.


Και πριν κλείσουμε το μικρό μας αφιέρωμα στην Dajana,, να σου κάνουμε μια ερώτηση: κατάφερες να προσέξεις τα υπέροχα χείλη αυτού του instamodel ή το μυαλό έμεινε καρφωμένο αλλού;



Πηγή
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!