Navigation

Candice Swanepoel: Ο «άγγελος» ποζάρει ολόγυμνος στη θάλασσα

«Καλοκαιρινά σχέδια... νιώσε ελεύθερη, μείνε γυμνή και μαύρισε στην παραλία», έγραψε η ίδια ως σχόλιο στη φωτογραφία της

H Candice Swanepoel είναι ένα από τα πιο διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret και έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο αντρικό κοινό της. Το καλοσχηματισμένο της κορμί, τα δίμετρα πόδια, το αισθησιακό της βλέμμα συνθέτουν μία καλλονή που καταφέρνει να ξεχωρίζει στη βιομηχανία της μόδας. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι από γέννα σε γέννα. Πρώτα ήρθε ο ένας γιος και στο πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε και ο δεύτερος.

Το μοντέλο πρόσφατα ανέβασε μία σχεδόν ολόγυμνη φωτογραφία της στη θάλασσα και κατάφερε να βάλει «φωτιά» στους followers της. Φορώντας μόνο ένα διαφανές παρεό και κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια γράφει στη λεζάντα της εικόνας: «Καλοκαιρινά σχέδια... νιώσε ελεύθερη, μείνε γυμνή και μαύρισε στην παραλία».





Δείτε κι άλλες καλοκαιρινές αναρτήσεις του μοντέλου: 








 


πηγη
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!