Navigation

Πώς η γυμναστική μαζί της μπορεί να απογειώσει την ερωτική σου ζωή

Αν έχεις σύντροφο και πηγαίνετε χώρια στο γυμναστήριο, τότε ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς και να αλλάξετε συνήθειες. Μια νέα έρευναγια λογαριασμό του Puregym υποστηρίζει ότι οι άντρες και οι γυναίκες τα πάνε πολύ καλύτερα στη γυμναστική αν πηγαίνουν να προπονηθούν μαζί.

Υπάρχει όμως κι ένας πολύ καλύτερος λόγος για να αρχίσεις το γυμναστήριο μαζί με την καλή σου κι αυτός έχει να κάνει με το σεξ. Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Sex Hormones, Exercise and Women: Scientific and Clinical Aspects κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η λίμπιντο των γυναικών αυξάνεται κατά 15 λεπτά τουλάχιστον μετά τη γυμναστική.

 horny GIF

Απ' την άλλη πλευρά δύο στους πέντε άντρες νιώθουν μεγαλύτερη έλξη για τη σύντροφό τους μετά τη γυμναστική, αφού πάνε μαζί για προπόνηση. Επίσης ένας στους πέντε δηλώνει ότι νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση για το σώμα του μετά τη γυμναστική.

Με τόσο ανεβασμένη λίμπιντο η ιδανική ώρα για σεξ είναι απ' ότι φαίνεται αμέσως μετά τη γυμναστική. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όμως, είναι να μην κάνεις κάποιο εξαντλητικό πρόγραμμα γιατί μετά, το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να πάρεις ανάσα και να λειτουργήσεις. Κάνε λίγο τρέξιμο, σήκωσε και μερικά βάρη και άσε για το κρεβάτι τις ασκήσεις cardio.



Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!