Navigation

Η Lindsey Pelas προσπαθεί να πείσει, ότι το μεγάλο της στήθος είναι πρόβλημα



Η Lindsey Pelas διαθέτει ένα στήθος που είναι αδύνατο να αφήσει "ασυγκίνητο" κάθε άντρα και αδύνατο να μην ζηλέψει, έστω και λίγο, μια γυναίκα.





Η Lindsey Pelas είναι γνωστή γιατί διαθέτει το πιο γεμάτο στήθος στο χώρο των περιοδικών και του Instagram. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά για το 24χρονο μοντέλο που έχει βρει τον μπελά της, λόγω του υπερμεγέθους στήθους που διαθέτει.

Η ίδια εξηγεί πως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να το εκμεταλλευτεί προς όφελος της ή που μπορεί να νιώθει ωραία όταν όλα τα βλέμματα γυρίζουν πάνω της, αλλά το μεγάλο στήθος είναι ένα καθημερινό πρόβλημα.







Έτσι, σε ένα βίντεο η Lindsey απαριθμεί τα προβλήματα του μεγάλου στήθους, όπως ότι έχει χαρακτηριστεί πορνοστάρ, επειδή διαθέτει ένα πλούσιο στήθος ή ότι είναι αδύνατο να κουμπώσει ένα πουκάμισο ή ότι οι άνδρες δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από το μπούστο της.

















Πηγή: TheLadbible
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!