Navigation

Η φάρσα του μήνα! Έστησαν το 'αταίριαστο' ειδύλλιο για να προμοτάρουν το νέο της βίντεο κλιπ

Adtech Ad


Η είδηση της σχέσης της πανέμορφης Τζέσικα με τον 58χρονο κωμικό κυκλοφόρησε σαν αστραπή στα ΜΜΕ και στα social media, προκαλώντας πικρόχολα σχόλια αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας και τον... πυρετό των χρημάτων που μπορεί να αγοράσει ακόμη και την αγάπη. Η Jessica Lowndes, γνωστή περισσότερο από τη συμμετοχή της στο spin off του "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", διέρρευσε στο instagram φωτογραφίες στις οποίες υπονοούσε πως είναι σε ερωτικό δεσμό με έναν άνδρα 31 χρόνια μεγαλύτερό της, ενώ ο κωμικός Jon Lovitz ήταν εκείνος που αποκάλυψε πως όλο το ερωτικό μυστήριο αφορούσε εκείνον.


Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν δηκτικά την είδηση, όπως την αποκάλυψε ο Τζον Λόβιτζ, υπήρξαν και αρκετοί που εξακολούθησαν να αμφιβάλουν σχολιάζοντας πως οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν πιθανότατα να φέρουν πιο κοντά την... Πρωταπριλιά. Οι αυστηρές απαντήσεις όμως του κωμικού στα επικριτικά σχόλια των ακολούθων του στο twitter, αλλά και η πειστική Τζέσικα που "έχτισε" μέρες ολόκληρες το προφίλ του ώριμου άνδρα που την ελκύει δεν άφηναν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν και η Jessica Lowndes αποκάλυψε την αλήθεια.

 Λατρεύω τα pop up βίντεο και τις ταινίες μυστηρίου και θεώρησα πως αυτός θα ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος να ψυχαγωγήσω τους φαν μου και να τρολάτω τον εαυτό μου. Και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος παρτενέρ σε όλο αυτό από την κωμική ιδιοφυΐα που λέγεται Τζον Λόβιτζ" έγραψε η 27χρονη και επισύναψε στο instagram ένα link από το νέο της βίντεο κλιπ.

Μάλιστα το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει σαν... προφητεία όλα όσα προηγήθηκαν στα social media αμέσως μετά την αποκάλυψη της υποτιθέμενης σχέσης. Σχολιάζει με χιούμορ δηλαδή πως μια όμορφη γυναίκα μπορεί να πέσει στο κρεβάτι με έναν μεγαλύτερο άνδρα μόνο και μόνο για τα χρήματα. Από τη σκηνή στο αυτοκίνητο, ως τη "δημόσια εμφάνισή τους" ως ζευγάρι. Τα συννεφάκια με τα σχόλια για τα... καθώς πρέπει της μεγάλης ζωής είναι όλα τα λεφτά.




Δείτε το παρακάτω:





Αργότερα και ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε την... απάτη με ένα tweet του. Παρόλα αυτά οι γνωστοί haters συνέχισαν να του στέλνουν μηνύματα τονίζοντας πόση "αηδία" τους προκαλεί η είδηση πως έχει σχέση με μια 31 χρόνια μικρότερή του.








πηγη
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!