Navigation

Una faccia, una razza και στα κραγιόν Ελληνίδες και Ιταλίδες: Διαφέρουν από τις άλλες- τι χρώμα προτιμούν





Αθήνα και Μιλάνο συμβαδίζουν. Ελληνίδες και Ιταλίδες ταυτίζονται στο χρώμα του κραγιόν που επιλέγουν. Με άλλα λόγια, una faccia, una razza και στα καλλυντικά. Το μυστήριο, δε, είναι πως διαφέρουν απ’ τις υπόλοιπες Ευρωπαίες.


Δείτε την “καθαρόαιμη” lifestyle έρευνα. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από τις Νεοϋορκέζες: Προτίμησαν την κλασική κόκκινη απόχρωση, η οποία είναι το σήμα κατατεθέν μίας σύγχρονης businesswoman.

Οι Λονδρέζες προτίμησαν πιο ήπιους τόνους, όπως το nude και το καφέ, ενώ οι Γαλλίδες αγαπούν την απόχρωση του τριαντάφυλλου.

Όσον αφορά τις Ελληνίδες, το πιο πολυαγορασμένο κραγιόν έχει ανοιχτό φούξια χρώμα. Μπορεί πολλές πόλεις να αγαπούν το ροζ και το κόκκινο, αλλά σε καμία άλλη δεν αναγράφεται το φούξια χρώμα, πέρα από την Αθήνα και το Μιλάνο.







πηγη
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!