Navigation

Η Lindsey Pelas το τερματίζει με το στήθος της (Φωτογραφίες)


Αν υπήρχε ένα σενάριο που θα τρέλαινε κάθε φαντασία και το μυαλό θα βαρούσε τιλτ, αυτό θα ήταν να φωτογραφίζονταν μαζί η Charlotte McKinney και η Lindsey Pelas. Η πρώτη είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα στήθη στον χώρο του μόντελινγκ για περιοδικά (το άλλο η Kate Upton) και η δεύτερη το μεγαλύτερο στήθος που θα δεις στο Instagram. Κάνει βέβαια κι αυτή φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Όμως εκεί που ξέρεις ότι θα απολαύσεις σε αφθονία τις χάρες της είναι το Instagram. Η Lindsey Pelas κάνει κάτι που δεν θα το βρεις συχνά. Ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα και μια φωτογραφία. Άλλες μπορεί να το ανανεώνουν κάθε δύο-τρεις ή και περισσότερες μέρες, αλλά όχι η Lindsey Pelas. Αν είσαι ακόλουθος της τότε γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται.

Αν όχι, τότε είναι καιρός να γίνεις. Η Lindsey Pelas δεν ανεβάζει απλές φωτογραφίες, αλλά με εσώρουχα και ρούχα που είναι πολύ μικρά ή με λίγο ύφασμα για να καταφέρουν να καλύψουν το στήθος της. Και τις καμπύλες της εν γένει, αλλά κυρίως αυτό, αφού σε κάθε λήψη είναι στο μεταίχμιο να αποκαλυφθεί. 




Πηγή




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!