Navigation

Σκυλί δουλεύει σαν… σκυλί σε αεροδρόμιο!



Ο Piper είναι ένας εργατικός σκύλος που δουλεύει 8 ώρες την ημέρα σε αεροδρόμιο του Mίσιγκαν και μάλιστα σε πολύ υπεύθνο πόστο! Ο μόλις 7 ετών σκύλος που ανήκει στη ράτσα Border Collie είναι υπεύθυνος να διώχνει τα άγρια ζώα και πτηνά από τον αεροδιάδρομο του Cherry Capital Airport στην Traverse City του Mίσιγκαν.



Φοράει γιλέκο ασφαλείας και η δουλειά του χαίρει της εκτίμησης όλου του προσωπικού, ενώ ο ίδιος δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τους ανθρώπους στην εργατικότητα και την αφοσίωση – μάλιστα πολλές φορές τούς ξεπερνά… Σύμφωνα με το website του αεροδρομίου, μάλιστα, ο Piper είναι ένα από τα 10 σκυλιά που εργάζονται ως φύλακες κατά των άγριων ζώων σε αεροδρόμια των ΗΠΑ.















πηγη
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!