Navigation

Πέθανε στα 29 της η Katie May




Η Katie May έχασε τη μάχη για τη ζωή στα 29 της χρόνια, μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που είχε πάθει πριν από λίγες ημέρες και την είχε καθηλώσει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.


AdTech Ad

  Η βασίλισσα του Snapchat πέθανε την Πέμπτη στην εντατική του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν σε κωματώδη κατάστασης τις τελευταίες μέρες, με τους γιατρούς να μην της δίνουν καμία ελπίδα μετά το πολύ σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη.


Η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από τους οικείους της, που δήλωσαν στα αμερικάνικά ΜΜΕ, πως η οικογένεια πήρε τη δύσκολη απόφαση να ζητήσει από τους γιατρούς να διακόψουν την τεχνική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή.



  Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως η 29χρονη είχε εκφράσει παράπονα για πόνους στην σπονδυλική στήλη και το κεφάλι, λίγες ημέρες, πριν υποστεί το επεισόδιο, που της στοίχισε τη ζωή.
Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της, βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους φίλους της, που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.





πηγη





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!