Navigation

Ξεκίνησε η Παραγωγή του νέου Ford Focus RS (video)





Βάλτε γάντια και παπούτσια οδήγησης και σχεδιάστε την ιδανική σας διαδρομή. Η Ford επέσπευσε την έναρξη παραγωγής του hot hatchback Focus RS, με στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των σπορ μοντέλων της σε 41.000 αυτοκίνητα για το 2016, σε σχέση με τις 29.000 το 2015. Ήδη η αύξηση τη χρονιά που μας πέρασε ήταν 62% σε σχέση με το 2014! Οπότε πάμε για διπλασιασμό των πωλήσεων αυτοκινήτων επιδόσεων από την Ford μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Σαν αποτέλεσμα το πρώτο Focus RS βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του Saarlouis στη Γερμανία.




Τη ζήτηση «οδηγούν» το νέο Focus RS που μόλις άρχισε να παράγεται στο Saarlouis, το Ford Mustang – ήδη με πάνω από 13.000 παραγγελίες στην Ευρώπη – αλλά και τα… ζωηρά Focus ST και Fiesta ST. Με το νέο Ford GT ήδη καθ’ οδόν, η Ford προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων υψηλών επιδόσεων από «μικρά» hatchbacks μέχρι υπεραυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.





Ρεκόρ επιτάχυνσης για το RS

Το Focus RS είναι ένα από τα 12 νέα οχήματα υψηλών επιδόσεων που θα λανσάρει η Ford σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2020. Το μοντέλο εξελίχθηκε από μία ομάδα μηχανικών της Ford Performance σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Εφοδιάζεται με ειδική έκδοση του νέου κινητήρα 2.3L EcoBoost της Ford που αποδίδει 350 ίππους. Με επιτάχυνση 0 -100 km/h σε 4,7 δεύτερα, θα είναι το ταχύτερο σε επιτάχυνση Ford RS όλων των εποχών.





Το Focus RS λανσάρει το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης Ford Performance All Wheel Drive με Dynamic Torque Vectoring για αναβάθμισης της οδικής συμπεριφοράς, της πρόσφυσης και της ταχύτητας στις στροφές. Επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes) – μεταξύ των οποίων το Drift Mode (Πρωτιά στη βιομηχανία) που επιτρέπει την ελεγχόμενη υπερστροφή ισχύος (drift) – και το Launch Control (Έλεγχος Εκκίνησης) διατίθενται σε μοντέλο RS για πρώτη φορά.





Από το Σεπτέμβριο που άρχισαν οι παραγγελίες, οι πελάτες έχουν ζητήσει πάνω από 3.100 αυτοκίνητα, ενώ 250.000 έχουν διαμορφώσει ένα Focus RS μέσα από την σχετική εφαρμογή (configurator) στην ιστοσελίδα της Ford!






πηγη



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!