Navigation

Εκπληκτικές φωτογραφίες από ψηλά!



Ο Jassen Todorov δεν είναι απλώς ένας φωτογράφος. Είναι πιλότος αλλά και καθηγητής μουσικής στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, ένας καταξιωμένος βιολιστής με εξαιρετικές σπουδές και πτυχία. Όταν όμως αφήνει το βιολί του και πιάνει τη φωτογραφική μηχανή… συνεχίζει να ταξιδεύει τους θεατές του όχι με τις νότες αυτήν τη φορά αλλά με τα κλικ του από ψηλά.



Οι εκπληκτικές εναέριες φωτογραφίες του κάνουν θραύση και κερδίζουν αβίαστα τις εντυπώσεις. Ο ίδιος μεγάλωσε στη Βουλγαρία και από μικρός λάτρευε να βγαίνει στη φύση και να απολαμβάνει τα τοπία… παράλληλα με τη μουσική καλλιέργησε και τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη τη φωτογραφία, προκειμένου, όπως λέει, να μείνουν αυτές οι τοποθεσίες αναλλοίωτες στον χρόνο…




















πηγη



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!