Navigation

Έρωτας από σιλικόνη - Ο άντρας που έκανε σχέση με την sex doll του (nsfw)

Ο Κenji Nakajima είναι 61 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Πριν από μερικά χρόνια αναγκάστηκε λόγω δουλειάς να ζήσει μακριά από την οικογένειά του και τότε αποφάσισε να προμηθευτεί μια κούκλα από σιλικόνη με σκοπό να τον εξυπηρετεί σεξουαλικά.

Η «Saori» σήμερα ζει μαζί του στο διαμέρισμά του στο Τόκιο. Το πρώτο καιρό η χρήση της ήταν να βοηθά τον Nakajima στις φαντασιώσεις του.

Τις περισσότερες φορές τη χρησιμοποιούσε για να του θυμίζει την πρώτη του ερωμένη. Λίγο όμως καιρό μετά, στο μυαλό του, η κούκλα άρχισε να αποκτά προσωπικότητα και εκτός από το σεξ, κλήθηκε να καλύψει ένα μεγάλο κενό μοναξιάς.

Ο Senji ισχυρίζεται ότι απολαμβάνει την τέλεια σχέση με τη Saori και δηλώνει ευτυχής γιατί η πλαστική σύντροφός του δεν κυνηγά μόνο τα χρήματα και έχει λιγότερες απαιτήσεις. "Με έχουν κουράσει οι άνθρωποι και παράλογες απαιτήσεις τους" λέει ο 61χρονος ο οποίος πλέον κυκλοφορεί παντού με τη φίλη του και της αφιερώνει πολύ χρόνο για να διασκεδάσουν μαζί, της ψωνίζει ρούχα και αξεσουάρ, την πηγαίνει βόλτες και δειπνεί μαζί της σε εστιατόρια.

Αυτή μοιάζει με σπάνια περίπτωση αλλά δεν είναι. Οι άνθρωποι που καταλήγουν να δημιουργούν στενές σχέσεις με τις κούκλες σιλικόνης, οι οποίες ξεπερνούν σε κόστος τα 5000 δολάρια, είναι σύμφωνα με στοιχεία όλο και περισσότεροι σε χώρες της Ασίας και στην Κίνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Japan Times, η κινεζική αγορά για τις κούκλες σιλικόνης στην Κίνα ξεπερνά κατά πολύ τα 10 δισ. δολάρια ετησίως.



 (Taro Karibe/Getty Images)

  (Taro Karibe/Getty Images)







 πηγη
Share
Banner

Post A Comment:

0 comments:

Ο Free Teddy Boy ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!